Viden

Leder du efter hjælp til kursus-, møde- og eventplanlægning?

Find det her, hvor vi har samlet Mødeakademiets e-bøger, så du altid har hjælpen nær.
Den store guide til dit Firmaevent

E-bog: Den store guide til dit firmaevent – step-by-step planlægning og eksekvering

For den knap så erfarne ud i eventplanlægning kan det være svært at overskue alle elementerne i planlægningen af et event og i sidste ende få det hele til at gå op i en højere enhed. I denne e-bog håber vi at inspirere og forberede dig, så dit næste event sidder lige.

 

 
Sociale medier events

E-bog: Alt du skal vide om sociale medier til events

Et af de vigtigste steder at lægge sin energi, når man afholder events, er på de sociale medier. Vi klæder dig på i det mest imponerende social-media-eventhaj-kostume – ét kostume du helt sikkert aldrig fortryder din investering i.

 

 

 

Download gratis e-bog: 6+2+2 Faglige værktøjer som sikrer engagerede deltagere

E-bog: 6+2+2 faglige værktøjer som sikrer engagerede deltagere

Som event-, kursus- eller mødeplanlægger er det sidste, man ønsker, et uengageret publikum. I denne e-bog dykker vi ned i, hvordan du engagerer dit publikum, og hvordan du sikrer en motiverende og konstruktiv interaktion internt mellem deltagerne og mellem dig og dem.

 

 

 

Du kan finde apps til alt - apps til kommunikation, apps til salg, apps til networking, apps til at få aktive deltagere og meget, meget mere.

E-bog: 7 + 2 apps der gør livet lettere for eventplanlæggeren

I denne e-bog præsenterer vi 9 apps, som kan hjælpe event-, kursus- og mødeplanlæggere med at afholde det fedeste, blæse-benene-væk-, tabe-kæben-arrangement. Der – som en ekstra og meget velkommen bonus – kan give produktiviteten et boost og gøre jobbet (og dermed også fritiden) en god portion lettere.

 

 

 

E-bog: 9 tendenser i eventbranchen som du skal tage højde for i 2017

Evig fornyelse er ofte en hård nød at knække. Ikke desto mindre vil du højst sandsynlig gerne opnå det alligevel. Det er nemlig en rigtig effektiv måde at imponere deltagere. I denne e-bog har vi samlet, alt det vi oplever som de mest fremtrædende i møde-, kursus- og eventbranchen i øjeblikket, og som vi tror på kommer til at vokse sig endnu større i 2017. Læs det, blæs benene væk under dine deltagere til næste event.