Det nemmeste sted at score billige point til dit firmaevent

Du kan have en perlerække af kvalitetstalere på scenen, men hvis det du kommer på tallerkenen skuffer, så bliver det husket. Sådan er det. Forplejningen til events er noget, der bliver lagt mærke til – det er et praktisk punkt, hvor du virkelig kan score gode point, men det er modsat også muligt at skuffe noget så forfærdeligt.

Derfor er det allervigtigste at være realistisk; langt hellere noget simpelt og lækkert end noget pompøst og forfejlet. Medmindre du laver et event for kokke eller andre gastronomiske branchefolk, er det ofte at foretrække at holde cateringen simpel (uden at slække på kvaliteten). Det er lettere at gøre godt og ofte også billigere. Bonus!

Tidspunktet på dagen dikterer selvfølgelig ofte, hvad du kan servere – eller i hvert fald hvad deltagerne sandsynligvis vil forvente. Men det kan faktisk også have betydning for, hvor meget du bør servere.

Læs også: Her er de 5 elementer, der er vigtigst på et konferencecenter.

Starter I så sent, at du ikke behøver at byde på morgenmad? Går folk sukkerkolde i anden halvdel af programmet, hvis du ikke serverer en ordentlig frokost? Det er væsentlige overvejelser.

Heldigvis giver det med sund fornuft og et godt skud realisme i rigtig mange tilfælde sig selv, hvad der kræves af en god forplejning ved de enkelte arrangementer. Til gengæld kan du bruge din energi på at tænke i, hvordan du serverer din forplejning.

  • Er der køkken og mulighed for at tilkøbe catering på stedet?
  • Er det muligt at lægge frokosten et andet sted, så du kombinerer frisk luft, en lille gåtur og en god frokost midt på dagen – og slipper for brugt service og duften af kødpålæg?
  • Skal du servere en let sandwich, så du kan få frokosten hurtigt overstået, eller skal du sætte tid af og sørge for, at deltagerne får tid til at tale sammen over frokostbordet? S
  • lutter du en god dag af med en øl eller et glas bobler?

Det altoverskyggende råd her må være, at du overvejer alle muligheder og ikke nødvendigvis tager fra den nederste hylde midt for, men tænker lidt ud af boksen og ser på, hvilken historie dine valg kan være med til at ridse op:

  • Serverer du økologisk?
  • Siger du nej tak til flaskevand?
  • Er kaffen fairtrade?
  • Er det en lille lokal leverandør eller et storkøkken?

Detaljerne er vigtige, og du kan spinde en fin fortælling om et brand ved at være gennemført i alle valg. Og det behøver ikke nødvendigvis være kostbare valg, tværtimod kan det gode, simple og rustikke rugbrød være et skarpt valg frem for en masseproduceret sandwich i en ciabattabolle. Tænk over, hvad du ville have det godt med at servere for dine gæster privat. Det er tit et rigtig godt udgangspunkt, og her er virkelig basis for at overraske positivt og give en god oplevelse med helt enkle midler.

Spørgsmålene og mulighederne er mange, og der er frit valg på alle hylder.

Kom igennem mødeplanlægningen trin for trin med vores e-bog Den store guide til dit firmaevent – step-by-step planlægning og eksekvering?.

Find den her.

Den store guide til dit firmaevent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *